Whatsapp-Groepje Winter

Wil je als eerste op de hoogte zijn en blijven van onze winter-expedities/exploraties, eventuele materiaal-verkopen, handige tips en tricks, … Schrijf je dan in voor onze whatsapp-groep “Winter”. Geen zorgen, niemand kan erin sturen dus geen overlast. Wij sturen hooguit 1 keer om de 2 weken een berichtje… Enkel wanneer het nuttig is.

Materiaal : Slaapzak kiezen.

In opbouw.

Vochtregulatie in je tent?

Iedereen die al eens in de winter in een tent heeft geslapen heeft het wel gemerkt: je tent blijkt nat te zijn ‘s morgens! En wat je ook doet of verandert, er blijkt niets te werken? Ontdek hier wat je eventueel wel kan doen…

We garanderen geen succes, maar dan kan je het tenminste uitleggen…

Noorwegen huttentochten plannen?

Het is niet altijd eenvoudig om een route te plannen. In Noorwegen hebben ze het alvast een stukje makkelijker gemaakt, via onderstaande link kan je zelf op zoek gaan naar een geschikte route van de ene hut naar de andere.

Sneeuw en Lawine-kunde

Er zijn zeer veel interessante en nuttige documenten en opleidingen lang en kort met betrekking tot sneeuw en lawinekunde. Dieter Van Holder heeft als IML een reeks van video’s gemaakt waarin diverse aspecten hiervan in begrijpbare taal worden uitgelegd. Het is wellicht een zeer toegankelijke manier om je eerste stappen te zetten in dit aspect.

Donsjas: Geen beter gevoel dan warmte om je heen!

In Opbouw

Winter-Wonder-Land

Diverse mogelijkheden in de sneeuw…. en dan heb je ze lang nog niet allemaal gezien.