Droogpak = Droog, Warm (& Cool) en Veilig

KOSTPRIJS:

(we rekenen enkel de gebruiksdagen aan)

1 dag : 30euro, 2 dagen : 45euro

1 week : 115euro, elke extra dag=15euro

Wij raden een droogpak aan, lees hier waarom:

 1. Een droogpak/drysuit is een onesie/pak waar je helemaal in kruipt. Door nauw aansluitende nek en polsen kan er nergens water in. Je draagt dus simpelweg de kledij die je wil en deze blijft droog wanneer je peddelt en toch eens in het water zou vallen.
 2. Liever warm dan koud? Dan is het buitenhouden van water alvast het eerste dat je moet doen! Water onttrekt zeer snel warmte aan je lichaam, dus ervoor zorgen dat je isolatielaagje lekker droog blijft is van vitaal belang. Het zal je plezier niet meer kunnen tegenhouden!
 3. Winter-depressie? Kijk je er tegenop om in de koude/natte dagen in het jaar erop uit te trekken, maar heb je wel nood aan avontuur? Dan is een droogpak de oplossing om toch in een avontuur/water te duiken!
 4. Veiligheid: Doodsoorzaak nummer 1 bij watersporten in de koude is wat men noemt een “koude-shock”. Hierdoor komt je lichaam in de 
 5. koude terecht en verschiet het zo hard dat het niet meer kan reageren. Met een droogpak en je isolerende kledij eronder heeft het koude water slechts een minimale impact en behoudt je lichaam zijn temperatuur en zwem je gezellig tot aan de oever en doe je rustig verder met het avontuur.
 6. Comfort: Die gezellige warmte van je pyjama in je bedje, dat is nu exact het gevoel van rondwandelen in een droogpak! Op avontuur gaan, maar dan in de warmte van je bedje!
 7. Gewicht: Een droogpak weegt ten opzichte van een “natpak” een pak minder, is veel compacter om mee te nemen en maakt je avontuur dus een stuk “lichter”.

Onze droogpakken

Wij werken al meer dan 8 jaar met fierheid en trots met PALM als ons huismerk. Gekend om zijn kwalitatieve Zwemvesten/PFD’s, hoogwaardige watersport-specifieke kledij en accessoires. Voor de droogpakken was het dan ook een eenvoudige keuze om ook hier met een hoogwaardig 4-laags pak te werken.

De Palm Rogen in het kort?

 • gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal
 • 4-laagse ademende stof = zeer stevig en duurzaam
 • nek en polsen met ultrastretch neopreen afgesloten
 • stevige waterdichte rits waarlangs je in en uit het pak kan stappen.

Kortom dit pak zal iedere watersporter, of je nu Kajakt, Packraft, SUPt, Canyoning doet, … plezieren en beschermen tegen onderkoeling.

Hoe gebruik je een droogpak?

 • eigen ultradunne  sokjes aandoen
 • eigen isolerende kledij aandoen (thermisch ondergoed, fleece, wollen pul, …)
 • Droogpak aandoen
 • Neopreen oversokken aandoen
Let op: Schoenen neem je best een maatje groter! Wij hebben sokken of neopreen surfbotjes  beschikbaar. Neopreen sokken zijn verplicht aan te doen over het pak, deze zitten dus inclusief.  Reserve kledij voor achteraf kan nooit kwaad, er kan steeds een beetje water lekken als je heel wild bent.

Maattabel

Twijfel je tussen 2 maten, neem dan de grootste, dan kan je lekker veel eronder aandoen!