Events

Expeditie

Waarom adventure met Outdoor Animation?

Kleinschalig, passioneel, met kennis van zaken en altijd met een unieke twist! 

Coming soon winter

Kalender

7 oktober Dag van de Packrafter

Wil je de community leren kennen? Wil je ontdekken wat dat packraften juist inhoud? Kom dan zeker eens langs!

Prijs: €50-75

13 mei: NETE in de Kempen

We verkennen het Kempische landschap al wandelend en kronkelen door een minder gekend stukje met de packraft over de Nete.

Prijs: €60

14 mei: MAVA in Luik

WILDWATER-DAGCURSUS. Op 1 dag leer je de basics van wildwaterveiligheid en maak je je eerste stapjes in de wildwaterwereld als peddelaar.

Prijs: €75

7 juni: Dijle After Work Adventure.

Hier maken we gebruik van de zon die toch al een pak langer schijnt! Een Micro-Adventure na het werk met zowel wandelen, peddelen als nieuwe mensen ontmoeten!

Prijs: €50

11 juni: MAVA in Luik

WILDWATER-DAGCURSUS. Op 1 dag leer je de basics van wildwaterveiligheid en maak je je eerste stapjes in de wildwaterwereld als peddelaar. 

Prijs: €75

23 juni: GENT After Work Chill & Paddle

Ook hier trekken we erop uit en ontdekken we de stad van Gent langs een andere weg en drijven we tussen het historische centrum op onze bootjes. Ijsje bestellen vanuit de packraft?

Prijs: €60

Algemene informatie

DIJLE-avontuur: Kostprijs: 60euro, inclusief treinticket, materiaalhuur, begeleiding. Enkel picnick moeten we, omwille van corona-proof, zelf laten meenemen. Een wandeltocht door de natuur met een packraft/peddeltocht op een Dijle door natuur en door de historische stad van Leuven. Vaak mixen we er nog iets extra bij ook.

MAVA-wildwatercursus: Kostprijs: 70euro (55euro indien eigen materiaal), inclusief packraftsmateriaal, begeleiding. Je kan ook een neopreenpak en botjes huren, snel zijn is de boodschap. We werken hier doelbewust met kleine groepjes, van 7/8 deelnemers per begeleider. Zo kunnen we maximaal de veiligheid garanderen en er een plezante dag van maken.

ARDENNEN-Avontuur: Kostprijs: 60euro, inclusief packraftmateriaal, begeleiding. Het is steeds een wandeling door de natuur, een stukje rivier afvaren , een picknick onderweg, lekker babbelen en sociaal zijn, …. Kortom alle ingrediënten voor een ontspannen dagje…

ZELF OP AVONTUUR?  Wil je gewoon graag zelf op avontuur? Wil je zelf je moment en locatie kunnen kiezen voor je micro-avontuur? Dat kan uiteraard ook. Dan kan je bij ons een setje PACKRAFT huren voor 35euro per dag, of 50euro voor een weekend.  We hebben intussen overigens ook veel van onze dagavonturen online gezet zodat je met onze info zelf op stap kan.  Meer info volgt, maar voor diegenen die komen huren  krijgen ze dat nu reeds mee.