Informatie

Instructies | Voorwaarde

Micro - Adventures

Wat is packraft?

Packraft is een lichtgewicht, opblaasbare boot die ontworpen is om gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken in avontuurlijke buitenactiviteiten, zoals kajakken en wildwatervaren.

Teambuilding Packraft

Ons Aanbod

  1. Zelf op avontuur gaan uiteraard!
  2. Mee met ons op daguitstap  
  3. investeer in een opleiding  
  4. teambuilding met packraft 

Verhuur packraft

Op zoek naar een avontuurlijke outdoor-activiteit? Huur een packraft bij ons en ervaar de vrijheid van wildwateravonturen en het verkennen van afgelegen waterwegen. Onze packrafts zijn lichtgewicht en gemakkelijk op te blazen, zodat je snel het water op kunt en kunt genieten van de prachtige natuur om je heen. Bekijk onze verhuurpagina voor meer informatie en reserveringen.

Packraft ook beschikbaar nu in Nederland!

Line-Up

SOLO met Spatzeil 

Omdat we merken dat velen toch nog graag een packraft komen huren die zowel licht van gewicht is, maar toch nog bestand is tegen een stevig stootje. Korte expedities en uitjes zijn ideaal hiervoor. Wildwater ook mogelijk.

SOLO 

Omdat we ook de echte lichtgewicht mensen willen bedienen. Hier is alles dat teveel is eraf gehaald. Ideaal om als extra toe te voegen aan een wandeling of trektocht om zo echt overal heen te kunnen.

MICRO 

Omdat een écht draagbaar pakketje toch wel zeer interessant is om een dagtocht te ondernemen of een meerdaagse waar je echt niet meer voelt dat je iets mee hebt in je rugzak.

MACRO

Omdat je soms met de fiets mee op de packraft een tocht wil maken, of een klein kindje wil meenemen, of je hebt gewoon lange benen en wil wat extra ruimte.

DUO 

Omdat een avontuur gedeeld met twee toch nog steeds veel leuker is, niet?  Dit is dus een duo-packraft, licht genoeg om mee te nemen en stevig genoeg om zonder problemen een week mee op trip te gaan.

KOKOPELLI RECON 

Omdat we als echte wildwaterspecialist ook voor een echt wildwatermodel willen aanbieden. Deze worden tijdens onze cursussen gebruikt, maar zijn ook te huur indien er vraag naar is.

Micro Adventures packraft

SOLO WILDWATER 

Onze trotse eigen versie van de stevige wildwater-raft nodig om onze cursussen te volgen. Met verhoogde rocker om vlotter over golven en obstakels te gaan.

SOLO PVC 

Omdat er velen gewoon graag een tochtje doen op een rivier, maar er daarom niet mee willen wandelen. Iets zwaarder, maar o zo stevig. Je kan er zonder problemen je hond op meenemen, hij gaat hem niet kapot maken!

DUO PVC 

Een duo-packraft van extra stevig materiaal. Zwaarder, maar wel klaar voor ieder avontuur!

FIVER 

Deze 5-persoons packraft hebben we speciaal laten ontwerpen. We zijn de enige ter wereld met dit concept! Teambuildings, fun-activiteiten, vrijgezellen op het water, …. zoveel mogelijkheden!