Cravat Logo
Stad oostende Logo
Stad Aarschot
Vlaams Brabant Logo

Informatie en Kostprijs

 Bij interesse bespreken we met plezier en heel concreet rechtstreeks met jou over de mogelijkheden, de prijzen, de locaties, de combinatie met eten, …. kortom een op-maat-project start met een leuk gesprek.
Hieronder kan je enkele voorbeelden zien, maar uiteraard hebben we een heel arsenaal aan leuke opdrachten in onze achterzak zitten. Van een klassiek spinnenweb om door te kruipen, tot een meer modern horizontaal spinnenweb om over te gaan. Van denk-opdrachten in combinatie met Tangram tot pure groeps-coördinatie met tennis-ballentransport, …..

Fiver Games

Met deze unieke packraft van 5 personen achter elkaar, gaan we de strijd aan tegen verschillende teams. Gewoon nog maar de coördinatie om te peddelen is al een groeps-oefening…

Human Bridges

Tijdens deze opdracht zien we hoe mensen creatieve oplossingen bedenken, hoe er samen gewerkt wordt, hoe er geluisterd wordt naar elkaar…of net niet?

Bamboestiek

Bamboestiek

Samen een groot bouwproject uitvoeren is in elke zin van het woord een uitdagende opdracht. Vermits je hier zowel bedenker, als uitvoerder en coördinator samenbrengt bij 1 team: dat van jullie, moet je wel diverse groepsprocessen doorlopen.