Expedities en Exploraties uit het verleden.

Noorwegen: Rondane National Park

 Met een gemotiveerd team met langlauf en pulka : geweldige uitzichten en unieke condities! Een echt avontuur zoals het hoort! Daar houden we van, geniet gezellig mee of kijk via onderstaande knop voor de foto-reeks!

Toerski in Frankrijk: Aiguillettes des Houches

In de veelheid van de winter hoort toerskiën intussen tot een van de heerlijke ontspannende en inspannende activiteiten waarbij je de wilde natuur kan opzoeken, maar ook de rust en stilte in de winter kan ervaren zonder het geluid van een skigebied…

Corona-avonturen in de witte bergen…

Wanneer het net al mocht, maar nog niemand in de bergen was, hebben we genoten van de bergen in alle rust! Ook nu waren de toerskis onze vrienden!

Allereerste Winter-Exploratie trip!

Intussen bijna 10 jaar geleden dat we onze eerste trip organiseerden. Het werd onverwacht misschien wel een van de meest mythische tochten die we tot op heden hebben meegemaakt. Van vastzitten in een herdershut met storm, tot zelfgemaakte gordels voor pulka’s die losschieten, maar ook over vriendschap en mooie uitzichten, zelfs ‘s nachts!

Winter-bivak met nachtelijk avontuur!

Zotte ideeën komen door ondernemers samen te zetten. 10 dagen avonturen beleven, praten over frisse en nieuwe diensten en expedities, …  Samen met de bezieler achter Get Out There, Koen De Leeuw, deden we deze tocht om met gesloten skiliften alsnog maagdelijk wit sneeuw te kunnen proeven! Ontdek mee hoe we snachts een Via Ferrata met tourski-botten hebben gedaan!

Sneeuwrakettentocht boven de boomgrens.

Ideale manier om je eerste wintertrekking mee te maken: met sneeuwraketten erop uit trekken!

In Frankrijk heb je veel locaties die er geschikt voor zijn, wij vonden er eentje met veel zon…

Bergtoppen beklimmen in de winter!

Wanneer je je in de winter naar de bergen begeeft en je wil graag bergtoppen beklimmen, dan is dat met ski’s uiteraard!
Hier kan je enkele prachtige beelden zien van een aantal beklimmingen in de Franse Alpen, gelukkig hadden we een drone mee!